Διαδρομές και Περάσματα. Τα πέτρινα γεφύρια του Νομού Γρεβενών. Συνεστίαση του Ρ.Ο.Καλαμαριάς στις 27/5/2013

Ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς σας προσκαλεί στην τακτική συνεστίαση που θα γίνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2013 και ώρα 21:00, στο THE MET HOTEL Thessaloniki 26ης Οκτωβρίου 48, με ομιλητή την κα. Θεοδώρα Μήτκα, η οποία θα είναι και ένα από τα νεοεισερχόμενα μέλη του Ομίλου μας.

ΘΕΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ: «Διαδρομές και Περάσματα. Τα πέτρινα γεφύρια του Νομού Γρεβενών»

Ελάτε να γνωρίσουμε την τεχνική κατασκευής των πέτρινων γεφυριών από τους φημισμένους “πετράδες” των Γρεβενών. Μία διαδρομή εξερεύνησης μέσα στη φύση.

Βιογραφικό σημείωμα Θεοδώρας Μήτκα
Η Θεοδώρα Μήτκα γεννήθηκε στα Γρεβενά όπου έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Σε ηλικία 9 ετών μετακόμισε με την οικογένεια της στη Θεσσαλονίκη, όπου έζησε τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια.
Σπούδασε αρχιτέκτων μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου κατά το τελευταίο έτος των σπουδών της εκπόνησε ερευνητική εργασία με θέμα «Διαδρομές και Περάσματα. Τα πέτρινα γεφύρια του Νομού Γρεβενών» και διπλωματική εργασία με θέμα «Ξενοδοχειακή μονάδα με υδροθεραπευτήριο στη Βασιλίτσα Γρεβενών».Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απασχολήθηκε σε τεχνικά γραφεία, καθώς και στην οικογενειακή επιχείρηση ως ασφαλιστικός πράκτορας, μετά από την επιτυχία της στις εξετάσεις για την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Με το πέρας των σπουδών της, ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, προχωρώντας σε συνεργασίες με τεχνικά γραφεία και άλλους μηχανικούς τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα.
Τον τελευταίο χρόνο είναι μόνιμος εσωτερικός συνεργάτης σε τεχνική κατασκευαστική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, είναι συντονίστρια στους τομείς των οικονομοτεχνικών μελετών, αρχιτεκτονικών μελετών και κατασκευών.