Ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς τροφοδότησε με προϊόντα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς στις 10/12/2013

Στο πλαίσιο των σχεδιασμένων δράσεων του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς για την Ροταριανή Χρονιά 2013 – 14 και μετά από τις συντονισμένες ενέργειες του Προεδρείου του Ομίλου μας, με την συνεργασία και συγχρηματοδότηση του Rotary Deutschland Gemeindienst, καθώς και με  την ευγενική υποστήριξη του κυρίου Αλέξανδρου Πηλίδη της αλυσίδας S/M «Ελληνικά Market», υλοποιήσαμε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου την πρώτη παράδοση 4.330 κιλών σε τρόφιμα, χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής, τα οποία καλύπτουν μεγάλο μέρος των αναγκών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς.

Η προσφορά αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά δράσεων του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κύριο Θεοδόση Μπακογλίδη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας κυρία Μαριάντζελα Χατζηκωστή  και οι οποίες δράσεις θα πραγματοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

 

Το Ρόταρυ στηρίζεται, στις βασικές αξίες: προσφορά, συναδέλφωση, διαφορετικότητα, ακεραιότητα χαρακτήρα και ηγετική φυσιογνωμία. Εάν επισκεφθείτε κάθε έναν από τους 34.000 Ροταριανούς Ομίλους που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, θα συναντήσετε άντρες και γυναίκες, να συμμετέχουν σε δράσεις προσφοράς τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η ιδιότητα του Ροταριανού δεν είναι απλά μια δέσμευση. Σημαίνει πολλά περισσότερα.  Σημαίνει ότι δεχόμαστε πως η κοινότητά μας είναι δική μας ευθύνη και λειτουργούμε ανάλογα: παίρνουμε πρωτοβουλίες, καταβάλλουμε προσπάθειες και κάνουμε το σωστό, όχι το εύκολο.

Είμαστε όλοι στο Ρόταρυ για να συμμετέχουμε σε δράσεις και να κάνουμε τη διαφορά!

Φωτογραφικό υλικό: