Παράδοση προϊόντων υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς από τον Ροταριανό Όμιλο Καλαμαριάς

Ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς και ο Ροταριανός Όμιλος Minden – Porta Westfalica, συνεχίζουν τη συνεργασία τους στο project “Help for the Greek population of Thessaloniki“, μέσω του οποίου προσφέρονται στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Νομού Θεσσαλονίκης, τρόφιμα, χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής, με σκοπό να καλύψουν μεγάλο μέρος των ετήσιων αναγκών τους.

Με τη συγχρηματοδότηση του Rotary Deutschland Gemeindienst, καθώς και με  την ευγενική υποστήριξη της αλυσίδας S/M «Ελληνικά Market» ο Ρ.Ο. Καλαμαριάς παρέδωσε την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου μεγάλη ποσότητας σε παιδικές πάνες, σερβιέτες, αφρόλουτρα και οδοντόπαστες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς, ώστε να καλύψει για πάνω από τρεις μήνες τις ανάγκες των 130 οικογενειών που έχουν μωρά και τις οποίες φροντίζει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου.

Ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και για το 2015 να συγχρηματοδοτεί και να συνεργάζεται με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της πόλης ώστε να τα προμηθεύει με προϊόντα τα οποία αδυνατούν να λάβουν από τις ευγενικές χορηγίες των πολιτών και των εταιρειών.