Αιμοδοτική Δράση των Υπερηρώων Εθελοντών Αιμοδοτών

Άλλη μία αιμοδοτική δράση του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στο κέντρο αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου και η οποία συγκέντρωσε πλήθος υπερηρώων εθελοντών αιμοδοτών, απαντώντας στο  κάλεσμα του Ομίλου μας.  Το σύνθημα της δράσης ήταν “Των φρονίμων τα παιδιά αιμοδοτούν πριν το χρειαστούν”  και σκοπός της η ενίσχυση της τράπεζας αίματος, ώστε να υπάρχει επάρκεια μονάδων αίματος για την κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών που προκύπτουν κάθε χρόνο τις ημέρες των γιορτών.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και σε αυτή τη δράση συμμετείχαν εθελοντές και από άλλα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι αιμοδότησαν στα κατά τόπους κέντρα αιμοδοσίας. Σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες απενεμήθη ο τίτλος του Υπερήρωα Εθελοντή Αιμοδότη και επειδή ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς αγαπά αυτούς τους Υπερήρωες που προστατεύουν τους συνανθρώπους μας, τους δόθηκε και ως δώρο μια ομπρέλα για να τους προστατεύει από τη βροχή.

Όσοι δε μπορέσατε να αιμοδοτήσετε αλλά επιθυμείτε να το πράξετε, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επισκεφτείτε το κοντινότερο κέντρο αιμοδοσίας και να αιμοδοτήσετε για την Τράπεζα Αίματος του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς με αριθμό μητρώου 14267.

Και μη ξεχνάτε να επικοινωνήσετε με τον Όμιλό μας στο contact@rotarykalamaria.gr για να σας στείλουμε το δωράκι σας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Υπερήρωες Εθελοντές Αιμοδότες που συμμετείχαν στη δράση μας.