Ένα βιβλίο μπορεί να σώσει ζωές από την πολιομυελίτιδα

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στο βιβλιοπωλείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Μητροπόλεως 92 στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέας Χριστίνας Ρούσσου με τίτλο “ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ”. Ένα απολαυστικό, πολυπρόσωπο και περιπετειώδες μυθιστόρημα που μας ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη ως την Αθήνα, από τις αρχές του 20ού αιώνα ως τη δεκαετία του 1950 το οποίο αξίζει να κοσμεί τη βιβλιοθήκη σας.

Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς Παντελής Τσιβελεκίδης, προλόγισε τη συγγραφέα και το βιβλίο και ο κόσμος που γέμισε το χώρο παρουσίασης του βιβλιοπωλείου πραγματικά απόλαυσε τη δραματοποίηση των αποσπασμάτων του.

Ήταν μια βραδιά η οποία ενίσχυσε την εκστρατεία κατά της πολιομυελίτιδας μέσω του Πολιτισμού και το αποτέλεσμα αυτής ήταν να συγκεντρωθεί ένα αρκετά αξιόλογο ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο Rotary για το πρόγραμμα END POLIO NOW.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το Ροταριανό Όμιλο Καλαμαριάς, και ευχόμαστε να απολαύσετε το βιβλίο της Χριστίνας Ρούσσου σκεπτόμενοι πως μέσα από αυτό το βιβλίο σώσατε τις ζωές παιδιών από την πολιομυελίτιδα.