Δελτίο Τύπου του Ρ.Ο.Καλαμαριάς – Συνεστίαση 21ης Μαρτίου 2016

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στα πλαίσια της συνεστίασής του, ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς είχε αρχικά την τιμή να υποδεχτεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά του, τον Γιώργο Τζέγκα – σύμβουλο πωλήσεων χονδρικής. Το pin αναγνώρισης του το απέδωσε ο ανάδοχός του, Αντιπρόεδρος του Ομίλου μας, Άγγελος Πιπέρογλου, ο οποίος και αναφέρθηκε εκτενέστερα στο ήθος και την εργατικότητα του ροτ. Γιώργου. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο ροτ. Γιώργος είναι ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία μέλη του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς, κατεβάζοντας και άλλο το μέσο ηλικιακό όρο και καθιστώντας τον Όμιλό μας ως ίσως αυτόν με το μικρότερο μέσο ηλικιακό όρο στη Ροταριανή Περιφέρεια 2484. Ακολουθώντας με σταθερά βήματα το Στρατηγικό Σχεδιασμό του Διεθνούς Ρόταρυ, ο Ρ.Ο.Καλαμαριάς επενδύει το μέλλον του σε νέους ανθρώπους οι οποίοι θα ενδυναμώσουν τη συνεχή ανοδική πορεία του Ομίλου με σκοπό την προσφορά υπεράνω εαυτού

Στη συνέχεια της βραδιάς ο ροτ. Μίλτος Τελλίδης – ασφαλιστικός σύμβουλος της Generali , εξέχον μέλος της ροταριανής οικογένειας και εισερχόμενος Γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Δράμας, μας ανέλυσε το ρόλο του ασφαλιστικού συμβούλου σήμερα και μας βοήθησε ώστε να κατανοήσουμε τον κλάδο των επενδυτικών προγραμμάτων, μέσα από μια ευχάριστη ανθρώπινη και πολύ επαγγελματική παρουσίαση.

Απόντος του Προέδρου του Ομίλου μας και εκτελώντας χρέη Προέδρου , ο Αντιπρόεδρος ροτ. Άγγελος Πιπέρογλου δώρισε στον ομιλητή μας ένα μπουκάλι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας FIVE Olive Oil, χορηγό του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους καλεσμένους και φίλους μας που κόσμησαν με την παρουσία τους τη συνεστίασή μας.