Έκτακτη παράδοση-παραλαβή της θέσεως του Πρόεδρου του Ρ.Ο.Καλαμαριάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς, ανακοινώνει την παραίτηση του ροτ. Λεωνίδα Τερζή από τα καθήκοντα του Προέδρου του Ομίλου, λόγω των αυξημένων σε απαιτήσεις αρμοδιοτήτων της νέας θέσεώς του στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Θέση η οποία δεν του επιτρέπει δυστυχώς να βρίσκεται κοντά μας και να προσφέρει με το μέγιστο των δυνατοτήτων του στον Όμιλό μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο, σε έκτακτη συνεδρίασή του το Σάββατο 5/4/2014, έκανε ομόφωνα δεχτή την παραίτηση του ροτ. Λεωνίδα Τερζή και ομόφωνα όρισε ως Πρόεδρο του Ομίλου για το υπόλοιπο της ροταριανής χρονιάς τον εισερχόμενο Πρόεδρο 2014-15 ροτ. Στράτο Βλασακίδη.

Ο τέως Πρόεδρος Λεωνίδας Τερζής είχε δηλώσει την ημέρα που παρέλαβε την ηγεσία του Ρ.Ο.ΚΑ. από τον προ-Πρόεδρο Γιώργο Παπαγεωργίου, ότι  παραλαμβάνει έναν Όμιλο όπου ο προκάτοχός του από νάνο του τον παραδίδει γίγαντα και ο ίδιος αντιλαμβανόμενος το βάρος αυτό και με σεβασμό προς τα όσα έχει κάνει ο προ-Πρόεδρος προτιμάει να σιωπήσει και αυτή η σιωπή να μετατραπεί σε έργα. Πράγματι ο Ρ.Ο.Καλαμαριάς, μετά από συντονισμένες προσπάθειες πραγματοποίησε τέσσερις μεγάλες παραδόσεις με τρόφιμα και είδη υγιεινής, πλέον τεσσάρων τόνων, σε κοινωνικά παντοπωλεία και εθελοντικές ομάδες αρωγής, συμβάλλοντας στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας χρήζουν ανάγκης. Επίσης έχει ήδη δρομολογηθεί ένα μεγάλο σε κόστος και σε χρησιμότητα έργο, το οποίο ο τ.Πρόεδρος έχει συντονίσει και θα έχει τη χαρά να το δει να πραγματοποιείται τον επόμενο μήνα.

Όλοι οι Ρ.Ο.ΚΑ.δες είμαστε ευτυχείς και περήφανοι όταν ένας ροταριανός προοδεύει επαγγελματικά όντας ως ηγέτης στο επάγγελμά του. Ευχόμαστε ολόψυχα στον τ.Πρόεδρό μας Λεωνίδα Τερζή καλή σταδιοδρομία και πάντα θα τον ευχαριστούμε που στη διάρκεια της θητείας του, ο ίδιος ως πιλότος, πήγαινε τον Όμιλο πετώντας!

 

Κατ’ εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου

Στράτος Βλασακίδης
Πρόεδρος Ρ.Ο.ΚΑ. 2014-2015