Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Υπερήρωες Εθελοντές Αιμοδότες, διότι με την τακτική τους αιμοδοσία στην Τράπεζα Αίματος του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς (αρ. μητρώου 14267), συνετέλεσαν ώστε να σωθούν αρκετοί συνάνθρωποί μας στην Αττική, οι οποίοι επλήγησαν από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά. Χάρη σε αυτούς, τους τακτικούς αιμοδότες, μπορέσαμε να καλύψουμε την ανάγκη που προέκυψε άμεσα, ακριβώς την ώρα που αυτή παρουσιάστηκε.

 

Συγκεκριμένα, κατά την επικοινωνία της Προέδρου του Ομίλου μας Μαρίας Σαχινίδου με την Διοικήτρια της 2470 Περιφέρειας Δώρα Κέμου, μας ζητήθηκε και διατέθηκαν από την Τράπεζα Αίματος του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς, το πρωί της Τρίτης 24 Ιουλίου, είκοσι (20) φιάλες αίμα με σκοπό να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος της 2470 Ροταριανής Περιφέρειας και να διατεθούν περαιτέρω στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

 

Καθώς βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, αλλά και με τους ροταριανούς συναδέλφους, που συντονίζουν τις προσπάθειες παροχής βοήθειας στους πληγέντες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άμεση ανάγκη αιμοδοσίας. Τους επόμενους όμως μήνες, θα χρειαστεί να ενισχυθούν εκ νέου οι Τράπεζες Αίματος, αφενός για να υποστηριχθούν οι εγκαυματίες κατά την μακρά νοσηλεία που θα χρειαστούν, αφετέρου για να είμαστε σε ετοιμότητα, ώστε να συνδράμουμε σε οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προκύψει. Ας προετοιμαστούμε κατάλληλα λοιπόν, για να συμμετέχουμε ακόμη περισσότεροι στην επόμενη αιμοδοτική μας δράση, η οποία προγραμματίζεται για τα μέσα Φθινοπώρου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να γίνετε και εσείς Υπερήρωες Εθελοντές Αιμοδότες, επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Τράπεζας Αίματος του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς Δρ. Σπύρο Λιάκο αποστέλλοντας email στο contact@rotarykalamaria.gr.

Ευγνώμονες για την προσφορά σας

Το ΔΣ του Ρ.Ο. Καλαμαριάς