Επίσημη επίσκεψη του Διοικητή Κώστα Καρβούνη στον Ροταριανό Όμιλο Καλαμαριάς

Μέσα σε θερμό και εορταστικό κλίμα, λόγω των γενεθλίων του Διοικητή της Ελληνικής Περιφέρειας 2484 ροτ. Κώστα Καρβούνη, πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο The MET.

Τη συνεστίασή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Συντονιστής για τη Δημόσια Εικόνα του Rotary στην περιοχή της Ζώνης 20Β ροτ. Gunes Ertas, η βοηθός Συντονίστρια για τη Δημόσια Εικόνα του Rotary στην Ελλάδα ροτ. Κατερίνα Κοτσαλή – Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αραβικών Χωρών του Rotary Ayoub M. Ayoub, αξιωματούχοι του Διεθνούς Ρόταρυ, προ-Διοικητές, φίλοι του Ομίλου μας καθώς και οι σύζυγοι των μελών του Ρ.Ο.ΚΑ. Συνολικά παρευρέθηκαν ροταριανοί από την Τουρκία, τη Ρουμανία, την Αίγυπτο, το Ισραήλ και φυσικά από την Ελλάδα, προσφέροντας ένα διεθνές άρωμα στη συνεστίασή μας.

Ως επίτιμος καλεσμένο ο Διοικητής Κώστα Καρβούνης ανέπτυξε στην ομιλία του τη φιλοσοφία του Rotary και πως αυτό έχει μπει σε μια νέα σύγχρονη περίοδο, ώστε εμείς οι ροταριανοί να αξιοποιήσουμε αυτή τη δυναμική κάνοντας το καλό στον Κόσμο και στην κοινωνία μας.

Ήθισται όταν ένας ροταριανός επισκέπτεται κάποιον άλλο Ροταριανό Όμιλο, να φέρει το λαβαράκι του Ομίλου του και να το ανταλλάσσει με αυτό του οικοδεσπότη Ομίλου. Έτσι ο προ-Πρόεδρος του Ρ.Ο. Σμύρνης ροτ. Fenzi Tavus και ο προ-Πρόεδρος του Ρ.Ο. Βόλος – ΑΡΓΩ, Ιωάννης Καραγκιόζος, τίμησαν την παράδοση αυτή. Ιδιαίτερη επισήμανση έγινε για το κοινό σήμα, την ΑΡΓΩ, που φέρουν στα λάβαρά τους οι Όμιλοι Βόλος – ΑΡΓΩ και Καλαμαριά και αναφέρθηκε ότι αυτό θα είναι το κεντρικό στοιχείο για την οργάνωση κοινής δράσης.

Η βραδιά έληξε με τον εορτασμό των γενεθλίων του Διοικητή Κώστα και ως αντίδωρο για την ομιλία που μας προσέφερε, ο Πρόεδρος του Ομίλου Στράτος Βλασακίδης του παρέδωσε το λαβαράκι του Ομίλου Καλαμαριάς και ένα μπουκάλι Ultra Premium Five Olive Oil με το λογότυπο του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και ροταριανούς που κόσμησαν με την παρουσία τους τη συνεστίασή μας.