Επίσημη επίσκεψη του Διοικητή της Ελληνικής Ροταριανής Περιφέρειας 2484 στο Δήμαρχο Καλαμαριάς

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του Διοικητή της Ελληνικής Ροταριανής Περιφέρειας 2484 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Διοικητής Κώστας Καρβούνης συνοδευόμενος από τον Βοηθό Διοικητή της Θεσσαλονίκης Γιώργο Παπαγεωργίου , τον Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς Στράτο Βλασακίδη και τον Γραμματέα του Ομίλου Θεολόγο Ευθυμιάδη, έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Θεοδόση Μπακογλίδη.

Η συνάντηση ξεπέρασε τον τυπικό προκαθορισμένο χρόνο, λόγω του ουσιαστικού της περιεχομένου και της άριστης συνεργασίας του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς με το Δήμο της Καλαμαριάς. Η συζήτηση μεταξύ του κ. Μπακογλίδη και του Ροταριανού Διοικητή Κώστα Καρβούνη εξελίχθηκε από εθιμοτυπικού χαρακτήρα σε συνάντηση εργασίας και σημειώθηκαν αρκετές προτάσεις συνεργασίας του Δήμου και του Rotary για το κοινό καλό. Το αποτέλεσμα της συνάντησης βρίσκεται ήδη σε διαδικασία σχεδιασμού από την πλευρά του Ρ.Ο.Καλαμαριάς και σύντομα θα εκδηλωθούν δράσεις που θα βοηθήσουν την κοινωνία της Καλαμαριάς στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας και της Εκπαίδευσης.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Θεοδόση Μπακογλίδη για τη θερμή και ουσιαστική συνάντηση από την οποία μας δόθηκε το ερέθισμα για την υλοποίηση και άλλων δράσεων και παροχών από τον Όμιλό μας.