Η ιστορία του χρήματος και το Bitcoin

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την ομιλία των ροτ. Πέτρου Βέβηλου – κλινικού ψυχολόγου και του ροτ. Γιώργου Τζέγκα- Οικονομολόγου / Διευθυντή πωλήσεων, με θέμα “Η ιστορία του χρήματος και το Bitcoin” και η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο TheMET.

Μία ομιλία η οποία είχε σκοπό να μας ενημερώσει σχετικά με το Bitcoin και πως αυτό δημιουργήθηκε χάρη στην ανάγκη να βρεθεί ένα νέο μοντέλο οικονομικών συναλλαγών. Οι ομιλητές – μέλη της ομάδας AnarCapitalist– ανέλυσαν αρκετές πτυχές του κόσμου των κρυπτονομισμάτων και απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του θέματος, η συζήτηση και οι ερωταπαντήσεις κράτησαν αρκετή ώρα και οι παρευρισκόμενοι συνέχισαν να συζητούν ακόμη και μετά το πέρας της συνεστιάσεως.

Ως αντίδωρο οι ομιλητές έλαβαν από τον πρόεδρο του Ομίλου από ένα βιβλίο της συγγραφέως κυρίας Χριστίνας Ρούσσου “Στα πέρατα της αντοχής”, του οποίου μέρος των εσόδων διατέθηκαν για την ενίσχυση του προγράμματος εξάλειψης της πολιομυελίτιδας.

Tags: