Μήνυμα του Προέδρου Γιώργου Παπαγεωργίου για την έναρξη της ιστοσελίδας

Το ξεκίνημα της καινούργιας ροταριανής χρονιάς , συμπίπτει με το ξεκίνημα μιας καινούργιας εποχής για τον Όμιλό μας. Μιας εποχής, όπου με τα εργαλεία της τεχνολογίας και με τη σημαντική βοήθεια ροταριανών συναδέλφων, αλλά και φίλων , καταφέραμε – μετά από συστηματικές προσπάθειες, συναντήσεις, προσεγγίσεις – να καταγράψουμε μέσα από όσα στοιχεία, πληροφορίες και μαρτυρίες μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε την υπερ-εικοσαετή ιστορία του Ομίλου μας, του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς, έτσι ώστε αυτή να είναι προσβάσιμη στο κάθε μέλος, στον κάθε ροταριανό και σε όποιον επιθυμεί να ανατρέξει διαχρονικά στην πορεία και στις δραστηριότητες του Ομίλου.

Προσωπικώς ως Πρόεδρος του Δ.Σ. για την περίοδο 1.07.2011 – 30.06.2012, αλλά κυρίως ως εμπνευστής της ιδέας της διαδικτυακής παρουσίας και επικοινωνίας, είμαι υπερήφανος για το αποτέλεσμα.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σ’αυτήν την προσπάθεια, η οποία πέρα από τις όποιες χρησιμότητές της, προσδοκώ να αποτελέσει το εφαλτήριο
για να ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ σ’αυτούς που έχουν ανάγκη,
για να ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του Ομίλου μας με δράση και όραμα,
για να ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με το παράδειγμα των πράξεών μας,
για να ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΦΙΛΙΑΣ με όλο τον κόσμο,
για να ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ και την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ με τον 4πλού Ροταριανό Έλεγχο και τέλος για να ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, υλοποιώντας το ΥΠΗΡΕΤΕΙΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΕΑΥΤΟΥ.

Το Δ.Σ., τα μέλη του Ομίλου και εγώ προσωπικά, σας καλωσορίζουμε ως επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα βρισκόμαστε  πάντα δίπλα σε κάθε ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΗ πρωτοβουλία, ως

ΕΝΑ ΣΩΜΑ και ΜΙΑ ΨΥΧΗ.

 

Με ροταριανά αισθήματα
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς  2012 – 2013