Παράδοση της Προεδρικής Εύφημου Μνείας στον Ρ.Ο.Καλαμαριάς για το ροτ. έτος 2016-17

Η αγάπη που έγινε συνήθεια για το Ροταριανό Όμιλο Καλαμαριάς! Η αγάπη για προσφορά, για κατανόηση, για κοινωνική ευαισθησία, για επαγγελματική ανάπτυξη ανέδειξαν για άλλη μια χρονιά το έργο και τις δραστηριότητες του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς. Και αυτή η ανάδειξη έρχεται από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Διεθνούς Rotary 2016-17 John Germ, μέσω του Presidential Citation, της Προεδρικής Ευφήμου Μνείας με την οποία βραβεύονται κάθε χρόνο Ροταριανοί Όμιλοι για τη δραστηριότητά τους και την κοινωνική τους προσφορά. Για το ροταριανό έτος 2016-17, ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς ήταν ο μοναδικός όμιλος της 2484 Περιφέρειας που εκπλήρωσε το σύνολο της στοχοθέτησης του Προέδρου του Διεθνούς Ρόταρυ της οποία επιβράβευση είναι η ύψιστη αυτή διάκριση.

Η επίδοση της συγκεκριμένης βράβευσης είθισται να γίνεται από τον Διοικητή της Περιφέρειας προς στον Πρόεδρο του Ομίλου. Όμως αυτή τη φορά το Διεθνές Ρόταρυ, σε συνεννόηση με τη Διοικήτρια Χρύσα Τσελέπη, αποφάσισε να κάνει την επίδοση Ανώτερος Ροταριανός Αξιωματούχος του Διεθνούς Ρόταρυ, ο ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου του Rotary για την Περιφέρεια 2484, Safaκ Alpay, έτσι ώστε να δοθεί η πρέπουσα σημασία στη δυναμική και την προσφορά του Ρ.Ο.ΚΑ., της οποία αποτέλεσμα είναι το τρίτο συνεχόμενο Presidential Citation Award.

Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς, παρά την αρνητική οικονομική και κοινωνική συγκυρία, εκπλήρωσαν κάθε σημείου του Τριετούς Στρατηγικού Πλάνου 2014-2017 και πέτυχαν τους στόχου τους, με αποτέλεσμα να είναι περήφανοι που για άλλη μια χρονιά ο Όμιλος τιμάται με το Presidential Citation Award, έχοντας ήδη κρατήσει χώρο και για το αντίστοιχο του τρέχοντος ροταριανού έτους 2017-18.