Παράδοση Χάρτας Αναγνώρισης στον Ροταριανό Όμιλο Καβάλας “Γαλάζιο Λιμάνι”

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 η 2484 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ είχε τη χαρά να υποδεχτεί και επίσημα στην οικογένειά της τον Ροταριανό Όμιλο Καβάλας “Γαλάζιο Λιμάνι”. Στην τελετή, η οποία είχε αρκετές εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές, μέσα σε κλίμα ροταριανής συναδέλφωσης ο Διοικητής της 2484ΠΔΡ Κώστα Καρβούνης παρέδωσε τη Χάρτα Αναγνώρισης στον ιδρυτικό Πρόεδρο του Ομίλο τον ροτ. Δημοσθένη Ιορδανίδη. Μεταξύ των παρευρισκομένων, εκπροσώπησαν με την παρουσία τους τον Ροταριανό Όμιλο Καλαμαριάς ο Πρόεδρος ροτ. Στράτος Βλασακίδης και ο προ-Πρόεδρος Αλέξη Χύτας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Κατά το εθιμοτυπικό, οι Πρόεδροι που παρίστανται στην τελετή ίδρυσης ενός Ροταριανού Ομίλου παραδίδουν ως ενθύμημα τα λαβαράκια τους και προσφέρουν και ένα δώρο στο “νεογέννητο” Όμιλο. Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Καλαμαριάς και λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας προσέφερε στον ομόλογό του την δημιουργία ιστοσελίδας, σύμμορφης με το Visual Guide του Διεθνούς Ρόταρυ, ώστε το “Γαλάζιο Λιμάνι” να διαθέτει το δικό του ορμητήριο εξωστρέφειας και προβολής του ροταριανού του έργου.

Ευχόμαστε καλή δύναμη ώστε να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΕΑΥΤΟΥ τον ιδρυτικό Πρόεδρο ροτ.Δημοσθένη Ιορδανίδη και παραθέτουμε την ευχαριστήρια επιστολή που μας απέστειλε.

Αγαπητοί ροτ. Συνάδελφοι του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς
Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας το Σάββατο 6 Ιουνίου ημέρα Χάρτας του ομίλου μας “Γαλάζιο Λιμάνι”.
Οι ροταριανοί πρέπει να δημιουργούμε στέρεες γέφυρες φιλίας και αλληλοεκτίμησης που μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε τις απόψεις, «την αλήθεια» του άλλου.
Ας δούμε με άλλο μάτι το διαφορετικό, το «απέναντι», με διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας, προάγοντας την ειρήνη, κάνοντας το Ροταρυ ακόμη καλύτερο .
Ευχές για μια καλή ροταριανή χρονιά 2015 2016.
Ο Πρόεδρος
Ρ.Ο.ΓΑΛΑΖΙΟ ΛΙΜΑΝΙ
Δημοσθένης Ιορδανίδης


Rotary-Kalamaria-New-Club-BluePort-Kavala-004