Βραδιά αλλαγής ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς και υποδοχής του RIDE FOR POLIO

Είθισται ο Ρ.Ο. Καλαμαριάς να δίνει έναν ιδιαίτερο τόνο σε κάθε εκδήλωση Αλλαγής Ηγεσίας του και φέτος δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά μια και ο απερχόμενος Πρόεδρος Στράτος Βλασακίδης (2014-15) και ο εισερχόμενος Πρόεδρος Θεολόγος Ευθυμιάδης (2015-16) είναι δύο από τα μέλη της αποστολής του RIDE FOR POLIO. Με αφορμή τον τερματισμό του RIDE FOR POLIO στη Θεσσαλονίκη, ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς ετοίμασε μια ειδική βραδιά Αλλαγής Ηγεσίας και υποδοχής του RIDE FOR POLIO η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 και ώρα 21:00, στο SKY BAR του ξενοδοχείου The MET. Μια βραδιά στην οποία με προεξάρχοντα τον Διοικητή της Περιφέρειας 2484 Γιώργο Χριστοφορίδη μαζί με τη σύζυγό του, ο οποίος τροποποίησε το βεβαρυμένο του πρόγραμμα ώστε να βρίσκεται μαζί μας, αρκετοί ροταριανοί τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες στο RIDE FOR POLIO, απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα της Θεσσαλονίκης με ένα ποτήρι κρασί και κάτω από τον έναστρο ουρανό της πόλης μας, χάρισαν στο νέο Πρόεδρο και στο νέο Δ.Σ. τις ευχές μας για να συνεχίσουν να προσφέρουν ακόμη περισσότερο στους συνανθρώπους μας.

Η άφιξη της ομάδας RIDE FOR POLIO έγινε κατά της 21:21, αφού προηγουμένως έκανε την τελευταία και ίσως πιο σημαντική στάση της στην κλινική αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται ο πρώην Πρόεδρος και Βοηθός Διοικητή Γιώργος Παπαγεωργίου και ο οποίος έδωσε την ευχή του στον νέο Πρόεδρο.

Το RIDE FOR POLIO μαζί με τον Β.Διοικητή Γιώργο Παπαγεωργίου

Εμφανώς κουρασμένα αλλά διαθέτοντας αρκετή από τη δύναμη και το πείσμα που τους συνόδευε σε όλη τη διαδρομή του RIDE FOR POLIO, ο Β.Διοικητής και τέως Πρόεδρος του Ρ.Ο.Κομοτηνής Γιώργος Προυσανίδης, ο Λευτέρης Χαβραλής και η σύζυγός του Μαρία από τον Ρ.Ο.Μυτιλήνης, καθώς και το υποψήφιο μέλος του Ρ.Ο.Καλαμαριάς Αναστάσιος Χριστακάκης έκαναν ο καθένας μια μικρή αναφορά στην περιπέτεια των 3.000 χιλιομέτρων, η οποία χαρακτηρίστηκε εμπειρία ζωής. Ένας πολύ μεγάλος όγκος οπτικοακουστικού υλικού θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες ώστε να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας το επίτευγμα της δράσης αυτής και τα αποτελέσματά της.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την τελετή Αλλαγής Ηγεσίας, όπου ο απερχόμενος Πρόεδρος Στράτος Βλασακίδης, ανέφερε ότι ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς έχει επενδύσει δυναμικά στη Δημόσια Εικόνα του τα τελευταία χρόνια και μέσα από αυτή γνωρίζουμε όλοι τα επιτεύγματα της ροτ. χρονιάς 2014-15. Αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. αλλά και όλα τα μέλη του Ομίλου, αναφέρθηκε στους λόγους που αισθάνεται βέβαιος ότι ο νέος Πρόεδρος Θεολόγος θα συνεχίσει την ανοδική πορεία του Ρ.Ο.ΚΑ. και παράλληλα δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στον νέο Πρόεδρο σε ότι χρειαστεί, όπως έκανε και ο ίδιος όταν ήταν Γραμματέας του. Ο Πρόεδρος Θεολόγος, αφού παρέλαβε και τη διάκριση του αναδόχου νέου μέλους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην Πρόεδρο Γιώργο Παπαγεωργίου για τον αγώνα που δίνει, έκανε μνεία, με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, προς το πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου Στράτου και ανέθεσε στον ροτ. Μιχάλη Αποστολίδη τα καθήκοντα του Γραμματέα, ώστε ο τελευταίος να ανακοινώσει την νέα διάκριση του Ρ.Ο.ΚΑ. το SIGNIFICANT ACHIEVEMENT AWARD από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ρόταρυ.

Η βραδιά επιφύλασσε και άλλη μια ευχάριστη στιγμή. Ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς είχε την τιμή να υποδεχτεί ένα νέο μέλος, τον ροταριανό πλέον Πρόδρομο Καλδερίμογλου, επιχειρηματία στον τομέα παραγωγής και εμπορίας βοοειδών, ο οποίος βασισμένος στον επιχειρηματικό του δυναμισμό και την κοινωνική του δραστηριότητα, διαθέτει τη θέληση και τις ικανότητες να προσφέρει στις δράσεις και τα προγράμματα του Ομίλου μας. Πρόκειται για την 1η εισδοχή μέλους στον Ροταριανό Όμιλο Καλαμαριάς για τη ροταριανή χρονιά 2015-16. Ένας ακόμη άξιος και δυναμικός επιχειρηματίας της κοινωνίας μας φέρει πλέον τη ροταριανή ιδιότητα ευτυχώντας να τον έχουμε ως μέλος του Ομίλου μας.