Συνάντηση γνωριμίας του Προέδρου Ρόταρακτ Καλαμαριάς με τον Γραμματέα του Ρόταρακτ Cluj-Napoca

Στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Ροταριανού Ομίλου Κλουζ-Ναπόκα (Cluj-Napoca) με το Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 08 Ιουνίου 2015 στο City Hotel Thessaloniki, ο Όμιλος Ρόταρακτ Καλαμαριάς είχε την τιμή να έρθει σε επαφή με τον Γραμματέα του Ομίλου Ρόταρακτ Κλουζ-Ναπόκα. Η ανταλλαγή δώρων και απόψεων για τα Ροταράκτ στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, καθώς και η πρόσκληση για μελλοντική επίσκεψη του Ο.Ρ. Καλαμαριάς στο Κλουζ, δημιούργησαν μια πολύ φιλική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα, ανοίγοντας το δρόμο για περαιτέρω αδερφοποίηση μεταξύ των Ομίλων μας.

Στην τελετή αδελφοποίησης εκτός του Προέδρου Ρόταρακτ Καλαμαριάς, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς ροτ. Στράτος Βλασακίδης, καθώς και ο καρδιολόγος και μέλος του Ρ.Ο.Καλαμαριάς ροτ. Αθηνόδωρος Νικητόπουλος, οι οποίοι και εκπροσώπησαν τον Όμιλο στην τελετή αδελφοποίησης.

Ως Όμιλος Ρόταρακτ Καλαμαριάς νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Ρουμάνους Ροταριανούς και Ροταράκτορς για αυτή τους την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης το Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Θεσσαλονίκης για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, καθώς αποτέλεσε το σύνδεσμο της γνωριμίας μας με τους Ρουμάνους ομολόγους μας.

 

Rotaract-Club-Kalamaria-twin-Cluj-Napoca-006

Tags: