Δελτίο Τύπου του Ρ.Ο.Καλαμαριάς : Συνεστίαση της 18ης Απριλίου 2016

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στα πλαίσια της συνεστίασής του, ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς είχε αρχικά την τιμή να υποδεχτεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά του, το Σπύρο Λιάκο – διευθυντή νεφρολογικής κλινικής, με πλούσιο βιογραφικό και επιτεύγματα στον ιατρικό και όχι μόνο κόσμο. Το pin αναγνώρισης του το απέδωσε ο πρώην Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Δράμας Θεόδωρος Μίχος, ο οποίος μας έκανε την τιμή να έρθει από τη Δράμα ώστε να παρευρεθεί στην εισδοχή διότι ήταν και ο άνθρωπος ο οποίος σύστησε στον Ροταριανό Όμιλο Καλαμαριάς το ροτ. Σπύρο.Ακολουθώντας με σταθερά βήματα το Στρατηγικό Σχεδιασμό του Διεθνούς Ρόταρυ, ο Ρ.Ο.Καλαμαριάς επενδύει το μέλλον του σε ανθρώπους οι οποίοι θα ενδυναμώσουν τη συνεχή ανοδική πορεία του Ομίλου με σκοπό την προσφορά υπεράνω εαυτού

Στη συνέχεια της βραδιάς η ροτ. Μαρία Σαχινίδου – συμβολαιογράφος, εξέχον μέλος της ροταριανής οικογένειας, μας ενημέρωσε για το Σύμφωνο Συμβίωσης το οποίο ήρθε να καλύψει ένα κενό στην κατοχύρωση των σχέσεων των ζευγαριών που συζούν και δεν θέλουν να παντρευτούν. Η ομιλήτριά μας, μας εξηγήσει τι ακριβώς είναι το Σύμφωνο και τι προσφέρει στα ζευγάρια που θα το επιλέξουν.

Ο εκτελών χρέη Προέδρου , Αντιπρόεδρος ροτ. Άγγελος Πιπέρογλου παρέδωσε ως αντίδωρο στην ομιλήτριά μας ένα μπουκάλι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας FIVE Olive Oil, χορηγό του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση της λαχειοφόρου, όπου το δώρο αυτής ήταν ένα αρνί προσφορά του ροτ. Πρόδρομου Καλδερίμογλου. Τα έσοδα της λαχειοφόρου θα διατεθούν για την αγορά ενός kit ρομποτικής LEGO EV3 με το οποίο οι Rotaractors της Καλαμαριάς σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την Ακαδημία Ρομποτικής, θα προσφέρουν μαθήματα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο “Xαμόγελο του παιδιού”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους καλεσμένους και φίλους μας που κόσμησαν με την παρουσία τους τη συνεστίασή μας.