Συλλογή ρουχισμού για τους άστεγους της Καλαμαριάς, με την ευγενική προσφορά των LIDL

Ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς, με την ευγενική προσφορά των υπερκαταστημάτων Lidl και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς, συγκέντρωσε, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, ρουχισμό για την προμήθεια των αστέγων της ευρύτερης περιοχής της Καλαμαριάς. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι όλα τα εσώρουχα, οι χειμερινές μπλούζες, τα αντιανεμικά παντελόνια, τα υποδήματα και τα γάντια που επιλέχθηκαν ήταν καινούργια και αχρησιμοποίητα και κατάλληλα να βοηθήσουν τους άστεγους να αντιμετωπίσουν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ο όγκος του ρουχισμού που συγκεντρώθηκε ήταν τέτοιος που γέμισε το φορτηγό του Δήμου Καλαμαριάς και χρειάστηκε να επιστρατευτούν και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να τα μεταφέρουν στις εγκαταστάσεις του κέντρου πρόνοιας του Δήμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα υπερκαταστήματα Lidl για την ευγενική τους προσφορά, η οποία θα αποτελέσει οδηγό για τις επόμενες δράσεις μας στη μεταξύ μας συνεργασία.

 

Rotary-Club-Kalamaria-and-Lidl-give-clothes-for-homeles-001 Rotary-Club-Kalamaria-and-Lidl-give-clothes-for-homeles-002 Rotary-Club-Kalamaria-and-Lidl-give-clothes-for-homeles-003 Rotary-Club-Kalamaria-and-Lidl-give-clothes-for-homeles-004 Rotary-Club-Kalamaria-and-Lidl-give-clothes-for-homeles-005 Rotary-Club-Kalamaria-and-Lidl-give-clothes-for-homeles-006 Rotary-Club-Kalamaria-and-Lidl-give-clothes-for-homeles-007 Rotary-Club-Kalamaria-and-Lidl-give-clothes-for-homeles-008 Rotary-Club-Kalamaria-and-Lidl-give-clothes-for-homeles-009 Rotary-Club-Kalamaria-and-Lidl-give-clothes-for-homeles-010