Τα μυστικά του marketing πίσω από το ελληνικό ελαιόλαδο FIVE – Πρόσκληση στη συνεστίαση της 15ης Σεπτεμβρίου

Ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς σας προσκαλεί στην συνεστίασή του, με ομιλητή τον  Δημήτρη Παναγιωτίδη, Υπεύθυνο Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της World Excellent Products S.A. , η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 21:00, στο ξενοδοχείο TheMET Θεσσαλονίκης.

Θέμα ομιλίας: Τα μυστικά του marketing που κρύβει το ελληνικό premium ελαιόλαδο FIVE Olive Oil

 

Ο Δημήτρης Παναγιωτίδης γεννήθηκε και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (Marketing) του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Κρήτης και συνιδρυτής της World Excellent Products S.A., εταιρίας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων και πιό συγκεκριμένα στην εξαγωγή ελληνικού premium ελαιολάδου, για την οποία εμφιαλώνεται το “5 Olive Oil”. Ο Δημήτρης τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της World Excellent Products S.A. και σε συνεργασία με τους ανθρώπους της εταιρίας αλλά και των υπόλοιπων συνεργατών έχουν θέσει ως στόχο την καθιέρωση και ανάπτυξη του “5 Olive Oil” παγκοσμίως.

Το “5 Olive Oil” ταυτίζεται με την πεμπτουσία των αισθήσεων που χαρίζει η αξεπέραστη γεύση και οι έντονες φρουτώδεις νότες της κορωνέικης ποικιλίας ελιάς. Το “5 Olive Oil” διαθέτει στη συλλογή του το Extra Virgin Olive Oil, το Ultra Premium Extra Virgin Olive Oil, το βιολογικής καλλιέργειας ελαιόλαδο Organic Extra Virgin Olive Oil και τέλος το Unique Extra Virgin Olive Oil (P.D.O.), το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας συνεργασίας με την εταιρία Swarovski.

Τα τελευταία χρόνια τα προϊόντα “5 Olive Oil” έχουν εισχωρήσει σε περισσότερες από 20 αγορές του εξωτερικού όπως αυτών της Κίνας, της Κορέας, της Ιαπωνίας, των Η.Π.Α., του Καναδά, της Βραζιλίας και των περισσοτέρων Ευρωπαϊκών χωρών μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών που χτίζεται καθημερινά.

 

Για όσους θα έρθουν με δικό τους μεταφορικό μέσο, παρέχεται δωρεάν στάθμευση στο υπόγειο parking του ξενοδοχείου, αναφέροντας στην είσοδό του ότι παρευρίσκεστε για την εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς.

Περισσότερες πληροφορίες για το THE MET HOTEL μπορείτε να βρείτε εδώ

Tags: