Το πρώτο Rotary e-Club στην Ελλάδα είναι πραγματικότητα

Ένας ακόμη σημαντικός σταθμός στην πορεία του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς προστέθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2016. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες, οργάνωση, αθόρυβα και μεθοδικά και σύμφωνα με τα πρότυπα που διέπουν τα eClubs του εξωτερικού ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον Ειδικό Εκπρόσωπο του Διοικητή της Περιφέρειας 2484 ροτ. Στράτο Βλασακίδη, καταφέραμε να προσφέρουμε το πρώτο ‘υπό-ίδρυση’ eClub στην Ελλάδα. Το όνομα αυτού “Panhellenic Rotary eClub“. Το νέο e-Club έχει την τιμή να στελεχώνεται από Έλληνες που διαμένουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε πέντε (5) διαφορετικές χώρες, ηλικίας κάτω των 45 ετών και οι οποίοι έχουν θέσει ως σκοπό τους να σχεδιάσουν και υλοποιήσουν μέσα από τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, καινοτόμες δράσεις προσφοράς στην Ελληνική κοινωνία. Ήδη η ιστοσελίδα του Rotary e-Club Panhellenic είναι διαθέσιμη να την επισκεφτείτε στο http://rotaryclubpanhellenic.org

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Διοικητή μας Κώστα Πετρίδη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο των ροταριανών του Ομίλου Καλαμαριάς, οι οποίοι και έφεραν εις πέρας τη δύσκολη αυτή αποστολή και θα βρίσκονται δίπλα στο νέο Όμιλο ως χορηγοί αλλά και ως συνεργάτες.

Η χαρά και η περηφάνια για αυτό το επίτευγμα δε μπορεί να χωρέσει σε λίγες γραμμές αλλά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιδρυτικό Πρόεδρο του e-Club ροτ. Γιώργο Προυσανίδη καθώς και καθένα ξεχωριστά τα ιδρυτικά μέλη του Panhellenic Rotary eClub για την πίστη τους στο όλο εγχείρημα.