Τροφοδοσία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλαμαριάς

Το Ρόταρυ στηρίζεται, στις βασικές αξίες: προσφορά, συναδέλφωση, διαφορετικότητα, ακεραιότητα χαρακτήρα και ηγετική φυσιογνωμία. Εάν επισκεφθείτε κάθε έναν από τους 34.000 Ροταριανούς Ομίλους που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, θα συναντήσετε άντρες και γυναίκες, να συμμετέχουν σε δράσεις προσφοράς τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η ιδιότητα του Ροταριανού δεν είναι απλά μια δέσμευση. Σημαίνει πολλά περισσότερα.  Σημαίνει ότι δεχόμαστε πως η κοινότητά μας είναι δική μας ευθύνη και λειτουργούμε ανάλογα: παίρνουμε πρωτοβουλίες, καταβάλλουμε προσπάθειες και κάνουμε το σωστό, όχι το εύκολο.

Είμαστε όλοι στο Ρόταρυ για να συμμετέχουμε σε δράσεις

και να κάνουμε τη διαφορά!

Στο πλαίσιο το σχεδιασμένων δράσεων του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς για την Ροταριανή Χρονιά 2013 – 2014 ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς  κύριο Θεοδόση Μπακογλίδη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας κυρία Μαριάντζελα Χατζηκωστή, οι οποίοι μας ενημέρωσαν για τις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην λειτουργία αυτών. Μετά από πολυάριθμες συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων καταλήξαμε στον σχεδιασμό μιας σειράς δράσεων προσφοράς,  που θα έχουν ως σκοπό την υποστήριξη και ανακούφιση των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων του Δήμου.

Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες του Προεδρείου του ομίλου μας, με την συνεργασία και συγχρηματοδότηση της Ροταριανής Γερμανικής Κοινοτικής Υπηρεσίας καθώς και με  την ευγενική υποστήριξη του κυρίου Αλέξανδρου Πηλίδη, στελέχους της αλυσίδας S/M «ΕΛΛΗΝΙΚΑ MARKET», προχωρούμε στην παράδοση μεγάλου αριθμού συσκευασιών με τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη μεγάλου μέρους των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλαμαριάς.

Η τελετή παράδοσης  θα γίνει την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

στο Δημαρχείο Καλαμαριάς στις 13:30 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι η παραπάνω προσφορά είναι η πρώτη από μια σειρά δράσεων που προγραμματίστηκαν από το Δ.Σ. του Ροταριανού μας Ομίλου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.